Een tijd terug ontving ik een pakket met French’s producten. Deze producten zijn nieuw en exclusief bij Albert Heijn. Ik ben fan van zure dingen, vroeger at ik als snack een schaaltje zilveruien, heerlijk. Ik was dan ook erg benieuwd naar de relish van French’s. Ik maakte woensdag kibbeling/gepaneerde vis en besloot met deze relish een lekkere saus te maken voor bij de vis.

Wat heb je nodig?

  • 4 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel dijon mosterd
  • 3 eetlepels French’s New York Deli Pickle Relish
  • 1 eetlepel augurken vocht
  • 1 theelepel citroensap
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel versgemalen peper
  • 1 koffielepel gedroogde bieslook
  • 1 koffielepel gedroogde peterselie
  • 1 koffielepel gedroogde ui

  
Meng alle ingredienten door elkaar en zet even weg zodat de smaken kunnen intrekken. Ik maak dit zo’n 1,5 uur voordat we gaan eten.

  
French’s New York Deli Pickle Relish is te koop bij Albert Heijn en kost €2,69. De overige producten in het assortiment kun je hier vinden.