Over Delta’s Delights

Hallo! Welkom op Delta’s Delight, een nieuwe food blog. Ik ben deze blog gestart eind maart 2015 omdat ik graag mijn recepten wilde delen met de wereld. Ik heb ook een andere blog waar ik eerst mijn recepten deelde maar ik vond het tijd voor een aparte foodblog.

Je zal veel Indonesische recepten vinden, dit komt omdat ik zelf een ‘indo’ ben en daarom graag Indonesisch kook. De Indonesische keuken bevat enorm veel recepten waarop weer enorm veel variaties zijn, omdat elk eiland/streek een ‘eigen’ recept/manier van koken heeft. Ik vind het leuk om de verschillende recepten uit te proberen. Elke indo kookt weer anders en er is geen enkel recept wat ‘goed’ of ‘fout’ is. Als het maar lekker is!

Op Delta’s Delights zal je mijn recepten vinden alsmede reviews van kookboeken en keukengerei.

1 Comment

  1. Clourinda Winkel

    Leuke blog.

Geef een reactie